Përshëndetje të nderuar nxënës!
Mirësevini në ISPU (Instituti Arsimor Parauniversitar) Çelësi Magjik. Përmes procesit mësimor edukativ në këtë shkollë ju do të realizoni ëndrrën tuaj më të bukur. Jua them me bindje dhe në mënyrë të sinqertë se keni bërë zgjedhjen më të mirë të mundshme që po ndiqni studimet ne ISPU Celësi Magjik. Gjeneratat qe kane perfunduar studimet ne kete institucion sot jane qytetare te zot te botes. Ata jane krenaria dhe egzistenca  e institutit tone.

Nje staf profesionistesh nga me te zgjedhurit punon me dashuri e pasion ne kete institucion.
Ne bashkepunim te ngushte me prinderit ne synojme te formojme personalitetin e te rinjeve me kapacitete te larta psikosociale – shkencore per te qene qytetare te pergatitur te se nesermes.
Nxenesit qe jane diplomuar tek ispu celesi magjik, sot I shikojme te rritur , intelektuale,biznesmene, specialiste dhe pse jo edhe si prinder te rinj model .
Ata perballojne suksesshem me nje shkalle te larte qytetarie sfidat ne boten e sotme moderne.
Te dashur prinder !
Ne jemi gjithmone ketu duke ofruar sherbimet me cilesore per femijet tuaj. 
Kjo do te thote se arritjet e kesaj shkolle nuk I shikojme vetem tek notat e provimeve dhe mesatarja, por tek drejtimi qe marin ne jete femijet tuaj dhe nxenesit tane.
Filozofia e shkolles tone eshte cili qytetar do jete nxenesi yne neser.Ne formojme kapacitete intelektuale sot, per te ju pergjigjur botes dhe jetes neser..

 

Ky Institut Arsimor për ju do të jetë porta hyrëse e sigurtë për çdo universitet prestigjoz brenda dhe jashtë vendit.

ISPU Çelësi Magjik ju mundëson disa avantazhe përveç diplomimit:


a) Partneritet bashkëpunimi me disa kolegje dhe universitete ndëreuropiane.


b) Ju mundëson diplomimin në dy deri në tre gjuhë të huaja (diploma europiane në nivelin C1,C2).

c)Përgatitjen e maturës shtetërore me kurse parauniversitare me programe të licensuara nga MAS.

d)Çertifikimin në kompjuter për çdo lloj programi që e jepni provim.Certifikim edhe per gjimnazistet per programe suplementare qe kane deshire te ndjekin persa I perket deges se arsimit profesional teknologji informacioni dhe komunikimi

e) Hoteleri Turizem Kurse Per Agjensi Turistike, Recepsion Guida Turistike, Menaxhim Hotelesh.

f) Ispu Celesi Magjik Ofron Edhe;
1. Studim Pasdite (After School)
2. Kamp Veror .

Ne ISPU Çelësi Magjik ju mund te zgjidhni degen e studimit per shkollen e mesme:1)GJIMNAZ I PERGJITHSHEM
2)TIK (Teknologji Informacioni dhe Komunikimi)
3)ISPU Çelësi Magjik ju ofron edhe kurse profesionale 2- vjecare.
4)HOTELERI TURIZEM
5)STUDIM PAS DITE DHE KAMP VEROR.

Pra në ISPU Çelësi Magjik ju mundësojmë fillimin e një karriere të shkëlqyer që në moshën 18 vjecare. Ne ju bëjmë të realizoni gjithcka përmes stafit pedagogjik me përvoje dhe super të kualifikuar. Kurrikula e institutit tonë është më e gjerë se e një shkolle të mesme.Këtu gjithcka udhëhiqet me profesionalizëm dhe angazhim institucional.Çdo ditë bëhet më dinamike dhe më novatore si vete jeta juaj.Ju mirëpresim për të realizuar së bashku maturimin më të suksesshëm. Ju faleminderit!

LIÇENSIMET
– 25.07.2005 Nr.245 LICENCE PER KURSE NE GJUHE TE HUAJA DHE KOMPJUTER-License for foreign languages and computer courses
– 25.05.2007 Nr.3747
LICENCE PER KURSE PARAUNIVERSITARE-License for high school courses
– 31.07.2008 Nr.5536
LICENCE PER GJIMNAZ TE PERGJITHSHEM-License for high school
– 14.01.2013 Nr.181 LICENCE PER ARSIM PROFESIONAL-License for professional education

Na kontaktoni
ADRESA Rr. Islam Alla, Pallati i Ri, prapa shkollës “Konferenca e Pezës”.
Tel: 04/ 2 254 668
Fax: 04/ 2 267 516
Cel : 068 20 77121
e-mail: xhumacupa@hotmail.com

Kliko me siper per te pare spotin publicitar . 

LIÇENSIMET

LICENSIMET
– 25.07.2005 Nr.245 LICENCE PER KURSE NE GJUHE TE HUAJA DHE KOMPJUTER-License for foreign languages and computer courses- 25.05.2007 Nr.3747
LICENCE PER KURSE PARAUNIVERSITARE-License for high school courses
– 31.07.2008 Nr.5536
LICENCE PER GJIMNAZ TE PERGJITHSHEM-License for high school
– 14.01.2013 Nr.181 LICENCE PER ARSIM PROFESIONAL-License for professional education

NE ISPU CELESI MAGJIK FORMOHEN QYTETARE TE ZOT PER TU PERBALLUR ME BOTEN E SE NESERMES.

Perse duhet te studioj tek Celesi magjik ?

 

 

Ne shkollen tone ofrohen

Programe mesimore te miratuara dhe te kontrolluara nga MASR

Nxisim interesat per cdo nxenes duke njohur potencialin intelektual te secilit

Celesi magjik eshte shkolle ku ju mund te projektoni te ardhmen tuaj te sigurte  

Gjimnazi ju mundeson te perballoni cdo lloj universiteti qe deshironi te ndiqni brenda dhe jashte vendit

Jemi nje institucion arsimor i konsoliduar ne mesimdhenie prej me se 15 vitesh 

Ku ndodhemi ?

Na kontaktoni
ADRESA Rr. Islam Alla, Pallati i Ri, prapa shkollës “Konferenca e Pezës”.
Tel: 04/ 2 254 668  Tel:042352571

Cel : 068 20 77121
e-mail: xhumacupa@hotmail.com

Pamje e jashtme e shkolles. Klikoni ne fotografi per te pare ku ndodhemi ne google map 

e ARDHMJA JUAJ FILLON KETU !

Ndertoni nje te ardhme te sigurt…

Celesi Magjik 2019 !! 

Close Menu