Eventet

65448775_2377536449033639_4410997237660778496_n

Diplomimi i maturanteve Viti 2019

65233669_2377534225700528_6470117263599992832_n

Diplomimi I nxenesve te shkolles Celesi Magjik

60511333_2302087853245166_1581209346941911040_n

Shkolla Çelesi Magjik realizon nje guide turistike nga me te bukurat me karakter mesimor .Nxenesit eksploruan vlerat kulturore dhe historike te disa qendrave me te rendesishme kryesisht te pjeses se Shqiperise se mesme dhe asaj Jugore. Amfiteatri i Durresit,Ardenice,Zvernec, Llogara,Porto Palermo,Kalane e Borshit,Qytetin e Sarandes,Butrintin,Syrin e Kalter,Qytetin Muze te Gjirokastres dhe kalane.

60546086_2302085833245368_5371387964116959232_n

Nxenesit dhe mesuesit e shkolles Celesi Magjik gjate eskursionit.

festa1

Stafi i shkolles Celesi Magjik ju uron te gjithe mesuesve gezuar 7-Marsin.

festa

Gezuar 7 Marsin te gjithe mesueseve dhe nxenesve kudo qe jeni. Urimi i veçante vjen per mesueset dhe nxenesit e shkolles Celesi Magjik.

programimi

Nxenesit e klases se 12 prezantuan sot projektin me teme “Gjuhet e programimit”. Ata sollen nje informacion te gjere lidhur me gjuhet me te perdorura te programimit dhe diskutuan per programet qe perdoren sot ne bote si Python, PHP, Html/CSS/JavaScript, C, C++, C#, etj. Gjithashtu ata jane angazhuar per te krijuar nje model te faqes web per shkollen Çelesi Magjik duke treguar sesi aplikojne me se miri njohurite e fituara gjate procesit mesimor

anglishtja

Shkolla Celesi Magjik si gjithmone ne aktivitet mesimor. Anglishtja mbetet perhere perparesi

teleskopi

DICKA E RRALLE PER NXENESIT E KLASES SE 13 DEGA TIK TE SHKOLLES CELESI MAGJIK. Pasioni dhe pergatitja e larte shkencore e profesorit te tyre Xhorxhi Helmi si fizikant, i drejton nxenesit e tij duke ju zgjuar interes edhe ne boten e bukur e fantastike te astronomies

basketbolli

Shkolla Çelesi Magjik ne nje aktivitet sportiv ne fundjave

bullizmi

Shkolla Çelesi Magjik realizon projektin me nxenesit e saj me teme:Stop Bullizmit

fotosinteza

Ne shkollen “Çelësi Magjik” çdo ditë është një mundësi e re për të mësuar e për të hedhur një hap më afër njohurive shkencore. Sot, nxënësit tanë maturantë prezantuan një projekt interesant lidhur me interpretimin fizik të procesit të njohur të fotosintezës. Të udhëhequr nga mësuesit e tyre pasionantë, sollën një këndvështrim tjetër, krahas dijeve të përvetësuara në lëndën e Biologjisë.

eskursjoni

Nxenesit e shkolles Celesi Magjik ne Prevalle- Malin e Sharrit Prizren duke shijuar nje dite te ftohte dimri me debore .Mesueset si gjithmone ne mbeshtetje te pasioneve te ketyre nxenesve. NATYRA NjE PASURI MAGJEPSE QE NDEZ FANTAZINE E TYRE PER DETYRA E PROJEKTE TE REJA NE KLASE

muzeu

Shkolla “Çelësi Magjik” vizitoi sot Muzeun Kombetar te Shkencave te Natyrës në Tiranë. Nxënësit tanë panë nga afer shumëllojshmërinë e specieve të ekspozuara duke konkretizuar njohuritë e përvetësuara në Lendën e Biologjisë lidhur me botën e gjallë. Njëherësh ata morën informacion më të detajuar në lidhje me faunën shqiptare, speciet e rralla, ato të mbrojtura dhe në rrezik zhdukjeje .Ne shkollën “Çelësi Magjik” çdo aktivitet kryhet duke ndërlidhur njohuritë shkencore me formimin e kompetencave qytetare

Cdo jave aktivitete per nxenesit !

marjusi

Dega e arsimit të mesëm profesional Teknologji Informacioni dhe Komunikimi i hap dyert e suksesit çdo nxënësi duke i dhënë përparësi në tregun e punës.

nene teresa

DITA E SHENJTEREMIT TE NENE TEREZES. Shkolla Celesi Magjik ne aktivitetin e saj per Shen Nene Terezen nenvizoi krahas te tjerave mesazhin e sjelle prej saj: "TE DUASH DO TE THOTE TE BESH GJERA TE VOGLA ME DASHURI TE MADHE"

muaji i letersise

MUAJI I LETERSISE DHE I ARTIT. Muaji Tetor eshte cilesuar si "Muaji i letersise". Ne vetvete, ajo mbart shume vlera sociale, ekonomike, shoqerore etj. Shkrimtare te njohur kane demonstruar risi ne letersine shqiptare. Nje vemendje e vecante i eshte kushtuar dhe po i kushtohet edhe letersise boterore, e cila eshte e pasur ne ide, mendime dhe vleresime. Nxenesit e shkolles Celesi Magjik prezantuan projektet e tyre dhe u vleresuan nga juria e perzgjedhur

Aktivitet

AKTIVITET SPORTIV. Ne cdo fundjave shkolla Celesi Magjik organizon aktivetet sportive. Nxenesit zhvillojne ndeshje midis klasave dhe klasa fituese shperblehet me nje cmim. Qellimi dhe objektivat e ketij aktiviteti shtrihen ne rolin e vecante per sa i perket pjesmarrjes, sensibilizimit, vendosmerise dhe deshires se nxenesve per tu angazhuar sa me shume ne edukimin fizik. Aktivitetet nuk mbarojne me kaq. Departamenti i fiskultures ka ende shume surpriza per nxenesit e shkolles Celesi Magjik

Gjuhet e huaja

Shkolla Celesi Magjik ne diten Europiane te gjuheve te huaja.Nxenesit prezantuan kompetencat e tyre ne disa gjuhe te huaja dhe e mbyllen aktivitetin bashke me mesueset ne menyre festive.

DITA EUROPIANE E GJUHEVE TE HUAJA. Shkolla "Celesi Magjik" e filloi vitin shkollor ne atmosferen e jubileut te madh 100-vjet shtet. Ne kete kuader ne Diten Europiane te Gjuheve te Huaja nxenesit e "Celesit Magjik" prezantuan projektet e tyre duke shpalosur nivelin e larte te pergatitjes ne Anglisht, Italisht dhe Frengjisht te udhehequr nga mesuesja Raimonda Hovi, specialiste e gjiheve te huaja prane shkolles tone

NENTOR 2015, AKTIVITET ME RASTIN E FESTAVE KOMBETARE. Gezuar 28-29 Nentorin! Keto data kane shenuar momente historike te lavdishme per vendin tone. Krenohemi me figura te tilla si Ismail Qemali, Isa Boletini dhe shume rilindas te tjere. Nxenesit e Celesit Magjik percjellin emocionet e tyre te bukura permes ketij aktiviteti

AKTIVITET NE KUADER TE MUAJIT TE LETERSISE. 30 Tetori 2015 shenoi nje tjeter sukses per "Celesin Magjik" , u finalizua me sukses aktiviteti artistiko-letrar ne kuader te Muajit te Artit dhe Letersise. Nxenesit shpalosen aftesite e tyre ne art, letersi, teknologji. Ne kete program nje vend te vecante zune pikturat qe prezantuan maturantet. Falenderojme nxenesit per kenaqesine qe na falen.

ISPU "CELESI MAGJIK" organizoi ekspediten mesimore, Tirane-Struge-Oher-ShenNaum-Pogradec-Tirane. Ekspedita u jep mundesi nxenesve per te realizuar projekte mesimore interesante ne lenden e historise, gjeografise dhe shkencave te tjera sociale. Objektivi i shkolles sone eshte te kemi nje partneritet edhe me shkollat shqipe jashte kufijve

LE TA MBAJME QYTETIN PASTER. Ne kuader te dites kombetare te pastrimit te vendit tone, nxenesit e shkolles "Celesi Magjik" te udhehequr nga drejtoria dhe stafi pedagogjik moren pjese ne pastrimin e qytetit. Pastrimi filloi ne ambjentet rrethuese te shkolles dhe perfundoi ne kodrat e liqenit

Vizite ne panairin e librit.

GEZUAR 7 MARSIN. 7 Marsi i vitit 2013 e gjen shkollen "Celesi Magjik" me suksese dhe arritje te dukshme. Shtohen dy dege te reja te arsimit profesional, Hoteleri-Turizem dhe Teknologji Informacioni dhe Komunikimi, krahas Gjimnazit. Maturantet e vitit 2011-2012 u regjistruan ne universitetet me prestigjoze brenda dhe jashte vendit. Nxenesit tane kane gjetur kete feste per te falenderuar mesueset e tyre qe punuan me perkushtim qe ata te pergatiten dhe te perballojne sfidat e se ardhmes. Ne qender te vemendjes se nxenesve ne menyre te vecante ishte mesuese Saemira dhe Vera qe i kane dhene aq shume arsimit.

GEZUAR 7 MARSIN. 7 Marsi i vitit 2013 e gjen shkollen "Celesi Magjik" me suksese dhe arritje te dukshme. Shtohen dy dege te reja te arsimit profesional, Hoteleri-Turizem dhe Teknologji Informacioni dhe Komunikimi, krahas Gjimnazit. Maturantet e vitit 2011-2012 u regjistruan ne universitetet me prestigjoze brenda dhe jashte vendit. Nxenesit tane kane gjetur kete feste per te falenderuar mesueset e tyre qe punuan me perkushtim qe ata te pergatiten dhe te perballojne sfidat e se ardhmes. Ne qender te vemendjes se nxenesve ne menyre te vecante ishte mesuese Saemira dhe Vera qe i kane dhene aq shume arsimit.

VIZITE NE SHTEPINE E TE MOSHUARVE. Nxenesit e shkolles "Celesi Magjik" cdo vit kane te programuar permes lendes Sherbim Komunitar vizite tek te moshuarit. Ata grumbullojne me iniciativen e tyre ndihma duke u mbeshtetur perhere edhe nga drejtoria e shkolles. Nxenesit marrin pjese drejtperdrejt ne sherbim duke ju dhene te moshuarve nje mesazh dashurie dhe respekti

VIZITE NE SHTEPINE E FEMIJES "ZYBER HALLULLI". Nje event tjeter i rendesishem eshte marredhenia qe ka krijuar shkolla jone me nxenesit e shtepise se femijes "Zyber Hallulli". Nxenesit tane i vizitojne shpesh, ju dergojne dhurata dhe shkolla ju ka ofruar kurse falas ne lenden e gjuhes angleze dhe informatikes. Per vitin qe vjen, shkolla jone per kete shtrese femijesh ne nevoje ka ne plan te ofroje kurse profesionale

MESUESI NOVATOR. Pjesemarrja e shkolles sone ne Konkursin Kombetar "Mesuesi Novator" qe organizohet cdo vit nga MASH ne bashkepunim me Microsoft Albania, i ka bere nxenesit tane te udhehequr nga mesuesja Ida Ile te jene perhere te sukses'shem. Shkolla jone eshte vleresuar me certifikate mirenjohjeje nga Ministri i Arsimit. Ne kete event vitin e kaluar mori pjese edhe Ministri Z.Genc Pollo, ndersa kete vit Zv/Ministri i arsimit Z.Halit Shamata.

PANAIRI I USHQIMIT NE ISPU "CELESI MAGJIK". Nje aktivitet vertet i bukur ka qene dita e panairit te ushqimit, ku cdo nxenes solli pjaten tradicionale sipas zones se ciles prinderit ose gjysherit e tyre i perkisnin. Moren pjese te gjithe nxenesit dhe mesueset. Aktiviteti u zhvillua ne restorantin e deges Hoteleri-Turizem te shkolles sone. Pati nje larmishmeri te madhe ushqimesh te gatuara nga adoleshentet "amvise" te Celesit Magjik.

VIZITE NE MUZEUN ARKEOLOGJIK. Kerkimet arkeologjike vazhdojne dhe nuk nderpriten ne vendin tone. Zbulimet e fundit ne Butrint dhe Dyrrahun e vjeter kane terhequr vemendjen e shume studiuesve vendas dhe te huaj. Nxenesit tane kane vizituar keto qendra kerkimi dhe ne menyre te vecante Muzeun Arkeologjik ne qender te Tiranes. Ata prezantohen me projekte duke shfaqur edhe mendimin e tyre ne kete fushe studimi.

AKTIVITET NE DAJT. Motoja e shkolles "Celesi Magjik" eshte: "Mesojme edhe duke dale jashte dyerve te shkolles". Nje dite me debore ne malin e Dajtit eshte me shume se disa ore mesimi ne klase. Te ngjitesh deri tek antenat televizive, ti vizitosh dhe eksplorosh duke mesuar si funksionojne ato eshte vertet interesante dhe e bukur. Nuk kishte si te mungonte edhe pjesa e argetimit ku nxenesit bashke me mesuesit bene shetitje ne bore duke shijuar natyren e mrekullueshme qe te ofron ky mal.

SHQIPERIA 100-VJET SHTET."Me 28 Nentor ne kembe u ngrit Shqiperia........" Nje dite e vecante per shkollen "Celesi Magjik" ka qene koncerti i madh i organizuar me rastin e 100-vjetorit te pavaresise ku nxenesit kenduan, recituan, krijuan ne zhanre te ndryshme te artit frymezuar nga motivi patriotik. Ata shpalosen me ciltersi madheshtine e ndjenjes se dashurise per Atdheun.

Close Menu