After School

STUDIM PASDITE - aFTER SCHOOL
Pse Studim i organizuar ne nje institucion shkollor?

1. Menaxhohet dhe kontrollohet orari i studimit nga nje mesues profesionist
2. Nxenesi eshte i perqenduar dhe studimi ka rezultat
3. Ushtrohet vullneti nen kujdesin e mesueseve specialiste
4. Realizohet kryerja e te gjithe detyrave, duke zgjidhur edhe pikat e veshtira.
5. Per te gjitha lendet: Gjuhe shqipe, Letersi, Matematike, Gjuhe e huaj, Fizike, Kimi, Biologji, Histori, Gjeografi, TIK, do te kene mbeshtetjen e mesuesve specialiste.
6. Per moshat e vogla mesues te profilit.
Shkolla do te jete e disponueshme nga orari i fillimit te mesimit paradite deri ne oren 16:00
ISPU Celesi Magjik ofron edhe kurse ne gjuhe te huaja Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Frengjisht, dhe ne lendet Matematike, Fizike, Kimi, Biologji, ne grupe me 2 seanca ne jave per 2500 leke ne muaj.

kAMP VEROR

NJE VERE E BUKUR DHE E SHENDETSHME PER FEMIJEN TUAJ !

PER JU PRINDER QE JENI NE PUNE ME ORARE TE ZGJATURA

MOSHA 7-14 VJEC ARGETIM, ZBAVITJE, ZHVILLIM AFTESISH

perse te sjell femijen aty? Cfare siguroni ?

1. Siguria dhe edukimi i femijes do te jete ne nivele maksimale.
2. Staf profesionistesh te kualifikuar.
3. Motivim, zhvillim pasionesh dhe aftesish ne te gjitha fushat.
4. Jo klasa me libra, fletore e detyra shtepie.
5. Aktrim, pikture, aerobi, dance dhe karaoke, ping-pong, shah, futboll, volejboll, basketboll, lojera popullore, filma per femije dhe fantastiko shkencor.
6. Per te apasionuarit pas shkencave: Kuriozitete, kuice dhe problema argetuese.
7. Mesim i nje gjuhe te huaj sipas deshires.
8. Grupe te vogla, te ndare sipas grupmoshave.
9. Eksplorim i natyres permes shetitjeve.
10. Ushqim i paketuar nga prinderit.
11. Transparenca – Motoja e punes tone.

Orari i veprimeve :
1. 8:00-9:00 Ardhja ne qender.
2. 9:00-10:00 Konsumi i vaktit te mengjesit.
3. 10:00-12:00 Te eksplorojme natyren. Shetitje dhe aktivitete sportive.
4. 12:00-13:30 Ngrenia e drekes.
5. 13:30-15:00 Lojera tavoline, zhillim talentesh sipas programit, gjuhe e huaj sipas deshires.
6. 15:00-16:00 Filma fantastiko-shkencore dhe per femije.
7. 16:00-16:30 Konsumimi i nje mesvakti.
8. 16:30-17:00 Shperndarja per ne shtepi.

Close Menu