Matura

Matura shteterore

Çelësi Magjik që në reformat e para të MAS për Maturën Shtetërore kërkoi aprovimin e programeve të reja për t`i ardhur në ndihmë maturantëve për një përgatitje më cilësore . Në institutin tonë janë përgatitur me kurse parauniversitare qindra maturantë të ardhur nga shkollat publike dhe jo-publike dhe jo vetëm të Tiranës, por edhe tërretheve. Suksesin e punës së këtij instituti e kanë treguar rezultatet e maturantëve në provimet e shtetit. Si rrjedhojë, instituti jonë u bë një mbështetje e fuqishme jo vetëm për maturantët e shkollës sonë, por të shumë shkollave të tjera. Ky sukses është në saj të punës së palodhur që kanë bërë mësuesit më të kualifikuar të gjimnazeve më me emër të Tiranës, të cilët mbeten gjithmonë bashkepunëtorët tanë.
Pranë institutit Çelësi Magjik do të merrni informacione të detajuara dhe këshilla për karrierën tuaj që të bëni zgjedhjet e duhura për lëndët që do të jepni provim me zgjedhje për maturën shtetërore.
Në këtë institucion do të përgatiteni me kurse speciale nga profesorët më të mirë të Tiranës për provimet e shtetit.Do të ju ofrohen modele testesh që bien në provim dhe do të punohen me kujdes të gjitha konceptet dhe ushtrimet që kanë programet. Puna në institutin tonë është e kontrolluar nga MAS. Në faqen tonë do të gjeni edhe udhëzimet dhe programet e MAS për maturën shtetërore. Po ne këtë faqe ne do të ju lehëtesojmë të merrni free me dhjetra teste të gatshme krahas kurseve që do t`i bëni me cmimet më konkuruese në treg ,me numër të vogël nxenësish dhe në kushte shumë të mira. Profesorët që organizojnë kurset janë autore tekstesh,hartues tezash provimi dhe vlerësues ndër vite. Kanë dhënë mësim në gjimnazet Sami Frashëri, Qemal Stafa, Petro Nini, Ismail Qemali etj.

Kurset për maturën shtetërore
ISPU “Çelësi Magjik” ofron një shërbim tjetër të rëndësishëm për maturantët,përgatitjen për universitete të ndryshme sipas zgjedhjeve që bën maturanti. Kurse parauniversitare me programet e miratuara nga MAS. Cmimi 1000/ora.

Matematikë

Fizikë

Kimi

Biologji

Letërsi

Anglisht

Histori

Gjeografi

Filozofi dhe Sociologji

Qytetari dhe Psikologji

Ekonomi

Rrjete kompjuterike 

Programim 

Maturantëve përveç programeve dhe pyetjeve që bien ju mundësohen dhe 10 orë teste që kane rënë ndër vite. Stafi i mësuesve që bën përgatitjen është i kualifikuar dhe ka marrë pjesë çdo vit në procesin e vlerësimit dhe formulimit të tezave. Maturanti që bën keto kurse fiton të drejtën e çertifikimit për kurset që bën.
STAFI MESIMDHENES ESHTE I KUALIFIKUAR SI HARTUES TEZASH DHE KA PERVOJE PUNE NE KRYERJEN E KETYRE KURSEVE.

e ARDHMJA JUAJ FILLON KETU ...

Shkolla Celesi Magjik 

Close Menu