Stafi yne

Xhuma Cupa

Xhuma Cupa, doktore shkencash.Ka mbaruar Universitetin e Tiranës, dega gjuhë-letërsi dhe ka përfunduar disertacionin në dhjetor 1991, ku dhe ka fituar titullin Doktore Shkencash.Eshtë njohëse shumë e mirë e gjuhëve Anglisht,Italisht dhe Frengjisht të cilat i ka mbrojtur në Fakultetin e Gjuhëve të huaja.Ka filluar karrierën e saj në fushën e arsimit që në 1980. Eshtë dekoruar me urdhërin Naim Frashëri.Që nga 2005 e deri më sot drejton suksesshem institutin parauniversitar Celësi Magjik që ka në përbërjen e vet gjimnazin e përgjithshëm jopublik, qendrën e gjuhëve të huaja dhe kurset parauniversitare.

Shefqet Cupa

Shefqet Cupa ka mbaruar studimet ne vitin 1979 ne Fakultetin e Inxhinierise dega Ndertim Tirane.Ka ushtruar per shume vite profesionin e tij si kryeinxhinier i ndermarries se ndertimit te rrethi Mat dhe per disa vjet si shef i urbanistikes . Ne Tirane ka kryer po detyren si shef i urbanistikes prane njesise bashkiake nr 10. Tani menaxhon suksesshem gjimnazin Celesi Magjik ne postin e Presidentit.

Ali Zeneli

Ali Zeneli lindur me 03.02.1946. Eshte diplomuar ne Fakultetin e Shkencave te Natyres,dega fizike.Ka punuar si mesues i lendes fizike,si zv. drejtor dhe shef i seksionit te arsimit dhe kultures ne Mat.Ka punuar ne Ministrine e Pushtetit Lokal.Eshte qytetar nderi i Amerikes.Prej 4 vjetesh punon prane gjimnazit tone duke dhene rezultate maksimale me punen dhe pervojen e tij shumevjecare.

Elona kazazi

Elona Kazazi ka lindur me 18.04.1986 dhe eshte diplomuar ne degen Histori prane Fakultetit Filologjik Tirane.Prej dy vitesh pergatit suksesshem nxenesit e gjimnazit Celesi Magjik si dhe maturen shteterore.Eshte njohese shume e mire e gjuhes Italiane dhe disa programeve kompjuterike.Master dhe doktorature ne Lenden e Historise.

Minella Vrushaj

Minella Vrushaj lindur me 22.11.1963 eshte diplomuar ne Fakultetin e Shkencavete te Natyres.Ka nje pervoje shumevjecare ne mesimdhenie ku perfshihet eksperienca e tij si pedagog prane Fakulteti te Shkencavete te Natyres, specialist ne drejtorine arsimore Berat dhe Kucove si dhe trajnues prane firmes SOFT 95 dhe Bankes Pro Kredit.Eshte njohes i mire i frengjishtes dhe te programeve kompjuterike.Mbulon lenden e matematikes ne shkollen tone.

Qirjako Kola

Qirjako Kola lindur ne Tirane me 24.06.1949. ka mbaruar ne Universitetin e Tiranes, shkencat e natyres, dega matematike me rezultate shume te mira. Ka punuar si drejtues shkolle per 10 vjet ne shkolle te mesme dhe ka patur rezultate te matshme.Punon ne gjimnazin Cajupi ne Tirane ku mbulon lenden e matematikes. Qe kur ka filluar matura shteterore udheheq me sukses pergatitjen e maturanteve per provimin e shtetit prane institutit Celesit Magjik Ka kualifikimin e klasit te pare si mesues. Eshte bashkepunetor i jashtem i institutit tone.

Athina Korimi

Athina Korimi ka lindur me 06.02.1981 dhe eshte diplomuar ne degen Anglisht prane Fakultetit te Gjuheve te Huaja,Tirane.Master ne gjuhen Angleze. Eshte njohese shume e mire e gjuheve Italiane dhe Greke si dhe disa programeve kompjuterike. Punon me te gjitha nivelet per programet e anglishtes.Eshte dinamike dhe gjithmone e suksesshme me maturen shteterore.

Orkida Ceci

Orkida Ceci lindur me 01.08.1980 ka mbaruar studimet ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, dega Biologji. Ka mbaruar Masterin e nivelit te dyte dhe vazhdon Doktoraturen.Eshte njohese shume e mire e gjuheve angleze dhe Italiane dhe ghuhes frenge te cilat I ka mbrojtur. Ka pergatitur maturen shteterore prane institutit tone dhe ka qene shume e suksesshme.Punon ne gjimnazin Sinan Tafaj dhe eshte bashkepunetore e jashtme e institutit tone .Arsimin e ka perzemer dhe eshte pasionante.

Ida ile
 

Ida Ile lindur me 31.12.1985 ka mbaruar studimet ne Fakultetin e Shkencave te Natyres dega Fizike Tirane..Ka mare diplomen e nivelit te dyte dhe eshte emeruar Fizikane.Eshte njohese shume e mire e gjuhes Angleze dhe disa programeve kompjuterike. Eshte mesuese fizike prane shkolles Celesi Magjik.

Brunilda Dushku

Brunilda Dushku lindur me 26.10.1981 ka mbaruar Fakultetin e Gjuheve te Huaja dega gjermanisht.Eshte njohese e more e gjuheve Italiane dhe Angleze si dhe disa programeve kompjuterike.Master ne Gjuhen Gjermane. Zoteron dhe frengjishten.E kualifikuar disa here ne Gjermani. Mbulon mesimdhenien ne gjermanisht prane shkolles tone.

Zana Xhuvani

Zana Xhuvani ka mbaruar Universitetin e Tiranes dega Gjuhe-Letersi. Ka kategorine e pare si mesuese. Zoteron programet e MS.Office. Ka marre pjese ne korrigjimin e testimeve te Matures Shteterore ne lenden e Letersise. Ka qene kryetare komisioni ne lenden e Gjuhe-Letersise. Ka aftesi te mira komunikimi me nxenesit dhe punon ne grup. Ka punuar per nje kohe te gjate ne shkollen “Karl Gega”. Eshte pasionante ne profesionin e saj. Prane shkolles sone mbulon mesimdhenie ne lendet Arte dhe Letersi. Eshte e suksesshme dhe dhe merret me aktivitetet e shkolles. Zoteron gjuhet e huaja Anglisht dhe Italisht.

Xheni Elezi

Xheni Elezi ka perfunduar studimet ne Fakultetin e Shkencave te Natyres dega Matematike dhe eshte diplomuar ne Master Shkencor per Mesuesi ne Matematike per Arsimin e Mesem e te Larte. Ka aftesi shume te mira kompjuterike dhe zoteron gjuhen angleze dhe italiane. Prej dy vitesh pergatit me perkushtim nxenesit e shkolles Celesi Magjik ne programet mesimore te Matematikes dhe Shkencave kompjuterike si dhe zhvillon kurse pergatitore per provimet e matures shteterore.

Xhorxhi Helmi 

Xhorxhi Helmi  ka perfunduar studimet ne fakultetin politeknik per Inxhinieri Fizike dhe master Shkencor per Fizike prane Univeristetit te Tiranes.Ka aftesi ne lendet shkencore dhe ato kompjuterike. Zoteron disa certifikata per fusha te ndryshme

 

Bleona Çupa

Bleona Çupa ka përfunduar studimet ne Fakultetin Ekonomik dega Informatike-Ekonomike dhe është diplomuar në Master Shkencor për Siguri Informacioni. Ka aftësi në fushën e programimit. Zotëron çertifikatë në fushën e marketingut dixhital.

Anxhela Xibraku

Anxhela Xibraku ka mbaruar fakultetin per gjuhe dhe letersi nagleze, master shkencor per gjuhe dhe letersi angeleze , njohese shume e mire e gjuhes Frengjisht , Gjermanisht dhe Italisht. E vetemotivuar, e shkathet dhe e perpikte. Ka aftesi shume te mira komunikimi dhe menaxhimi 

Close Menu