kURSET TONA

gJUHE TE HUAJA

ISPU “ÇELESI MAGJIK” JU FLET ANGLISHT DHE ME GJUHEN E KOMPJUTERIT
1- KURSE NE GJUHE TE HUAJA ME METODAT ME BASHKEKOHORE.
DIPLOMA TE NIVELIT EUROPIAN A1, A2, B1, B2, C1, C2.

Pergatitje per anglisht ESOL, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TOEIC, MICHIGAN.

Pergatitje per anglisht ESOL, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TOEIC, MICHIGAN.
3- KURSE AFATGJATA
ANGLISHT, ITALISHT, GJERMANISHT, FRENGJISHT, SPANJISHT
CMIMI 8 SEANCA 2500 LEKE NE MUAJ.
4- KURSE INTENSIVE PER PROVIM SHTETI:
ANGLISHT, ITALISHT, GJERMANISHT, SPANJISHT, FRENGJISHT, GREQISHT ETJ.

KURSE INDIVIDUALE

KURSE INDIVIDUALE
– KURSE TE PERSHPEJTUARA PER PERGATITJE PROVIMI TE NIVELIT TE LARTE

Kurse per shkencat e natyres , matematike ,fizike , biologji

Shkolla Celesi  Magjik zhvillon kurse per lenden e fizikes,biologjise,matematikes.

SHkenca kompjuterike

Shkolla Celesi  Magjik zhvillon kurse per lenden e sistemeve operative, rrjetave kompjuterike dhe administrimin e rrjetit.

Zhvillojme edhe kurse per provimet e sezonit .

Close Menu